Loredana: Am primit luni o invitație la brunch cu Loredana la Morpho. Mie îmi place Loredana.

By ianuarie 15, 2018Galerii virtuale

Loredana

Am primit luni o invitație la brunch cu Loredana la Morpho. Mie îmi place Loredana. Ea nu mi se asociază cu muzica, cu un stil muzical sau vestimentar aparte, pentru mine Loredana este o stare, o atitudine, o permanentă provocare. Dacă aș fi bărbat, anume așa femeie mi-aș dori să am alături: pe care s-o urăsc și s-o îndrăgesc în fiecare clipă, s-o urmăresc și s-o redescopăr mereu, s-o admir și s-o îndrăgostesc de mine în fiecare zi.

Smarandei îi place Loredana. Când Loredana era la PRO TV, ea nu rata nicio ediție ”Vocea României” și îi studia în cele mai mici detalii ținuta, coafura, pantofii. La fiecare apariție a ei mă chema în fața televizorului și îmi spunea: ”Ce frumoasă e Loredana! Mami, ce mult îmi doresc o rochie ca a ei! O să-mi coși, o să-mi coși și mie una!?” Acum Smaranda e mândră, are un CD cu albumul Loredanei și m-a descusut de un milion de ori cum i-am spus eu Loredanei că am o fetiță care o admiră și căreia îi plac nespus de mult rochiile ei. Iar ieri am descoperit că fetița mea îi studiază nu doar rochiile, dar îi cunoaște și cântecele, chiar și pe cele  mai recente, iar eu nici nu am bănuit de asta.

Să vă spun cum am cunoscut-o. Trei crăițe: Diana Guja, Doina Cernavca și eu, ne instalasem comod în clubul Morpho, pe o canapea de unde aveam vedere bună și discutam despre onorabila vârstă la care ne aflăm fiecare dintre noi, despre percepția noastră asupra vieții de la această matusalemică înălțime, despre acceptarea transformărilor survenite odată cu tecerea timpului, Diana ne vorbea despre cum percep franțuzoaicele vârsta, dragostea, sexualitatea și a intrat Loredana. Frumoasă, zveltă, impecabilă, zâmbitoare și, evident, mai tânără, mai frumoasă și mai slabă decât o vedem la televizor. Și ne-a tăiat răsuflarea.

Bine, eu nu cred că există regulă de îngrijire și înfrumusețare pe care să n-o cunosc (fiți pe pace, asta nu înseamnă că uzez de fiecare), dar din gura Loredanei toate aceste ritualuri cu hidratarea, demachierea, sportul, produsele de îngrijire, chiar sunau credibil, firesc, erau mult mai convingătoare decât toate discuțiile mele cu specialiști în materie până acum. Și asta pentru că afirmațiile veneau de la o femeie cu adevărat frumoasă, îngrijită, atentă, pedantă chiar în ceea ce ține de imagine și stil.

Azi dimineață, când ne pregăteam să ieșim din casă, m-am rujat. Smaranda, care încă nu-și terminase ceaiul, stătea pe canapea cu ceașca într-o mână și CD-ul Loredanei în alta. S-a uitat la mine și mi-a spus: ”Loredana are ruj ca al tău”. De fapt, lucrurile stau puțin altfel, eu am ruj ca al Loredanei, am primit la întâlnirea cu ea un ”Designer red” din gama Luxe și un imbold să nu-mi fie frică de roșu și să-i fac loc în viața mea.

 

P.S. Poza de la eveniment am furat-o de la Diana Guja, până apar imaginile oficiale.

Leave a Reply